SECTION	TIME	DURATION	WORKSHOP AGENDA TOPIC (DAY 1)
1	9:30 to 9:45 a.m.	15 minutes	Introductions
2	9:45 to 10:00 a.m.	15 minutes	Proceeding's Goals & Objectives
3	10:00 to 10:30 a.m.	30 minutes	Problems the Proceeding Sets out to Solve
4	10:30 to 11:00 a.m.	30 minutes	Which Issues Will We Face in Pursuing a Statewide Database?
5	11:00 to 11:30 a.m.	30 minutes	Cost-Benefit/Cost-Effectiveness/Cost Recovery
6	11:30 a.m. to Noon	30 minutes	Software Development Life Cycle Model
7	Noon to 1 p.m.	1 hour	LUNCH
8	1:00 to 3:00 p.m.		Informal Industry (Pole-Owner & Pole-Tenant) Group Presentation Examining Database- Related Issues
9	3:00 to 3:15 p.m.	15 minutes	BREAK
10	3:15 to 4:00 p.m.	45 minutes	PG&E Joint Use Map & Portal Demonstration
11	4:00 to 4:30 p.m.	30 minutes	Summarize Day 1 and Discuss Next Steps for Day 2 of the Workshop

SECTION	TIME	DURATION	WORKSHOP AGENDA TOPIC (DAY 2)
1	9:30 to 9:45 a.m.	15 minutes	Introductions
2	9:45 to 11:45 a.m.	2 hours	Improve Use Case (UC) # 1 – "Maintain Accurate and Comprehensive Pole & Conduit Asset Inventory in Spatial Database" 1) Would a database or portal(s) to databases meet OII goals?
			2) Should the database or portal(s) include spatial data? Would spatial data define where assets are geographically located on Earth? Would spatial data be relational with geospatial locations?
			3) Would prioritizing addressing poles first before potentially including conduit in a later phase meet most of the OII goals?
			4) What is an asset inventory? Would an asset inventory be a census of assets? Can an asset inventory or census be part of a database or portal(s) or are separate asset management systems required? Should all assets attached to a pole be identified? Are there assets that are not currently identified in current asset management software which are important to inventory?
			5) How should the terms "accurate and comprehensive" be defined or improved upon to meet OII goals?
			6) Is "maintain" the appropriate verb or is there a better way to phrase the intent of this use case to meet OII goals? Is "manage" a better verb? Would this include data quality control?
3	11:45 a.m. to 12:15 p.m.	30 minutes	Improve Use Case (UC) # 2 - "Identify Abandoned Pole & Conduit Assets"
			1) Does it meet OII goals to include current UC2 into UC1?
			 What are abandoned assets? Which abandoned assets need to be identified? How would abandoned assets be identified in a database or portal(s)?
4	12:15 to 1:15 p.m.	1 hour	LUNCH
5	1:15 to 2:00 p.m.	45 minutes	Improve Use Case # 3 – "Identify, Notify, & Monitor Potential Violations and Safety Hazards" 1) Potential Violations: What should be included or how should this use case be modified to meet OII goals? 2) Safety Hazards: What should be included or how should this use case be modified to meet OII goals?
			3) Would narrowing the scope of this use case to focus on monitoring potential violations and safety hazards meet the OII goals? Could some type of binary flag (e.g. pass/fail) in a database or portal(s) data be included to inform pole attachers of a potential violation and/or safety hazard?

SECTION	TIME	DURATION	WORKSHOP AGENDA TOPIC (DAY 2)
6	2:00 to 2:45 p.m.	45 minutes	Improve Use Case # 4 – "Manage & Record Pole & Conduit Related Inspections & Results" 1) Would prioritizing addressing poles first before potentially including conduit in a later phase meet most of the OII goals? 2) Is it necessary to include information about inspections? If so, should it be focused on intrusive inspections? 3) Could some type of binary flag be included in a database or portal(s) data to indicate whether the pole is considered safe? Would this primarily focus on intrusive inspection results? 4) Should this use case focus on "manage and record" as the appropriate terms to meet OII goals?
7	2:45 to 3:00 p.m.	15 minutes	BREAK
8	3:00 to 4:00 p.m.	1 hour	Improve Use Case # 8 – " Facilitate Nondiscriminatory Access to Poles & Conduit and Enhance Competition" 1) Parties' positions 2) Low-hanging fruit solutions 3) Specific data that's necessary to facilitate use case 8 4) Other ideas
9	4:00 to 4:30 p.m.	30 minutes	Closing Remarks, Questions, Concerns & Next Steps