California LifeLine Program Workshop When: September 14th from 10 – 4 PM

Where: California Energy Commission, Imbrecht Hearing Room 1516 9th Street Sacramento, CA 95814 Attendees will need to check in with Security upon arrival, sign in, and receive a visitor sticker Driving and parking information: http://energy.ca.gov/commission/directions.html Listen-Only Toll-Free Phone Number: 877-692-8578 Participant code: 7035345

Estimated Time	Duration	Agenda Item
10am – 11am	60 min	 Framework for Pilots Goals Establish Criteria and guideposts Factors to evaluate a pilot Process for proposal submission and approval
11am – 12:30pm	90 min	 Presentation from Boost on proposal Consumer Safeguards Contained in iFoster/Boost pilot What, if any, other consumer protections should be required Resource availability Partner - iFoster Potential Duplicates for Foster Youth participants 18+ Which parts of GO 153 should apply to the pilot?
12:30pm – 1:30pm	60 min	Lunch
1:30pm – 3pm	90 min	 Other Pilots and Partnerships Discussion on Joint Consumer Group's Marketing and Outreach Pilot Discussion of Greenlining Technology pilot Presentation from Jennifer Hernandez (Labor and Workforce Development) Alternatives to street teams
3pm – 3:30pm	30 min	Facilitating data gathering of cost of providing California LifeLine service
3:30pm – 4pm	30 min	Recording of Stakeholder's Input