California LifeLine Program Workshop

When: November 30[,] 2018 from 10AM – 4 PM

Where: California Public Utilities Commission-Courtyard Room, 505 Van Ness, San Francisco, 94102 Listen-Only Toll-Free Phone Number: 866-912-9666 Participant code: 7032767

Estimated Time	Duration	Agenda Item
10:00am – 10:10am	10 min	Introduction
10:10am – 10:45am	35 min	Data on Renewals
10:45am – 12:00pm	75 min	Parties' Presentations
12:00pm – 1:00pm	60 min	Lunch
1:00pm – 3:00pm	120 min	 Any concerns on the proposals? What are the concerns with the current process? Is there customer feedback? How do we improve notice to customers? How to streamline the renewal process? Are there any concerns of fraud or abuse from streamlining? What are other methods or technologies to enable renewals? Is a LifeLine app the answer? If so would there be difficulties in having it pre-installed on phones? The effectiveness of the PIN-based system Identify roles of CBO's, carriers, the California LifeLine Administrator and others in the renewal process to enable appropriate action to facilitate an efficient and effective renewal process. Senior citizens/Disabled participants that have difficulty renewing and providing a valid and unexpired ID (topic brought up on the WG call).
3:00pm – 3:15pm	15 min	ALI Next Steps
3:15pm – 4:00pm	45 min	Recording of Stakeholder's Input