California Universal Lifeline Pilot Proposal Workshop

October 17, 2019 10:00am – 4:30pm

CPUC Courtyard Room WebEx information:

 $\frac{https://centurylinkconferencing.webex.com/centurylinkconferencing/j.php?MTID=md4407e250d0734660f1bed6c989f1b33}{ed6c989f1b33}$

Meeting Number: 710 239 178

Password: FpGqf355

Join by phone

Conference Phone Line: 1-877-820-7831

Participant Code: 286555

Workshop Objective:

• Discuss the pilot program proposals filed in response to Decision (D.) 18-12-019

• Establish a schedule to allow for parties to file and serve an amended proposal

Determine next steps.

TIME/DURATION	TOPIC	<u>PRESENTER</u>
10:00am – 10:05am (5min)	Welcome remarks	Chari Worster
10:05am - 10:15am (10min)	Opening remarks	Commissioner Shiroma
10:15am – 10:40am (25min)	Overview/Objectives Criteria for Pilot Programs	Chari Worster
10:40am – 10:50am (10 min)	BREAK	
10:50am – 12:05pm (1 hr. and 15 min) 40 min presentation, 35 min Q&A	Central City SRO Collaborative Education to Low Income Residents	Pratibha Tekkey
12:05pm – 1:15pm	LUNCH	
1:15pm – 2:30pm (1 hr. and 15 min) 40 min presentation, 35 min Q&A	TruConnect Telehealth Proposal	Alex Gudkov
2:30pm – 3:45pm (1 hr. and 15 min) 40 min presentation, 35 min Q&A	Greenlining/CGM Lifeline Online Enrollment Process	Vinhcent Le Alex Rodriguez
3:45pm – 4:00pm (15 min)	Next Round of Applications (Procedural)	Judge Katherine MacDonald Judge Stephanie Wang
4:00pm – 4:15pm (15 min)	Next Steps	Judge Katherine MacDonald Judge Stephanie Wang